10 Mayıs 2011 Salı

mhp yeni kaset skandalı

Mhp de kaset skandalı hızını kesmeden devam ediyor daha geçtiğimiz günlerde internetten daha çok you tube yoluyla servis edilen bu görüntülere bir yenisi daha eklendi…
Beyaz TV’de dün akşam yayınlanan Özge Özsağman’ın sunduğu ve Rasim Ozan Kütahyalı ile Mehmet Faraç’ın katıldığı program olay yarattı. Programda MHP’li üç üst düzey yöneticinin görüntüleri yayınlanmadan seks kasetlerindeki konuşmalarına yer verildi. Akit Gazetesi ise bugün olayı fotoğraflar eşliğinde haberleştirdi.
Görüntüler ise internete adeta izlenme rekorları kırıyor.
farkliulkuculuk adıyla yurt dışından yayın yapan sitede MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, MHP Genel Muhasibi Ümit Şafak’ın görüntü ve ses kayıtları yeraldı.
MHP’LİLER GRUP OLAYINA GİRMİŞ
Görüntülerden ilkinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu’nun aralarında Rus bir kadının da bulunduğu kadınlarla masa başı sohbetleri yanında karşılıklı koltuklarda öpüşme, sevişme görüntülerine de yer verildi. MHP’de Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Recai Yıldırım’ın görüntülerinde yer alan sohbette, Yıldırım Niva adlı Rus kadına üç hilali ve partisini anlatırken, Selvi isimli başka bir kadınla sohbeti de yeraldı. Yıldırım sohbet sırasında sağ seçmene “Allah belasını versin” diye kızarken, Hac’dan yeni geldiğini, Cumaya gittiğini, ancak içki içtiğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.