4 Kasım 2010 Perşembe

Burak Hakki

Burak Hakkı

Güzel oyuncu Sema Simsek ile evlidir.

23-05-1972 tarihinde doğan yakışıklı oyuncu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden mezun oldu. 10 yıl modellik ve mankenlik yaptıktan sonra 1000'den fazla defile tanıtım ve organizasyonlarda yer aldı. 16 reklam filminde oynadı. Birçok yarışmayada katılan ve Mankenlik dalında Türkiye'yi temsil eden oyuncu 1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçildi.

1995 yılında Manhunt International (Avustralya) yarışmasında 4. ve en iyi fotomodel seçildi. 1997 yılında ise Top Meditteranie (Tunus) Akdenizin en iyi ikinci mankeni ödüllerini kazanıp Türkiye'ye getirdi.

Bunların dışında 1995-2003 yılları arası zaman zaman İtalya, Almanya, Avusturya, Fransa ve İsviçre başta olmak üzere dünyanın önde gelen ajanslarıyla ve modacılarıyla çalıştı.

Sibel Can'ın Kanasın adlı Klibi'nde rol alması modellik dışında da tanınmasına neden oldu. 2000 yılında oyunculuğa başladı.

2001 yılında kendisi gibi model ve dizi oyuncusu Sema Şimşek ile hayatını birleştirdi ve İstanbul'da ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un evinin bahçesinde evlendi. 25 Ocak 2008 dünyaya gelen Rüzgar adında bir oğlu vardır.

Ayrıca önümüzdeki gunlerde yayınlanacak olan Kizim Nerede dizisinde rol alan oyuncunun yeni dizisi merakla bekleniyor.

Kizim Nerede Dizisi Oyunculari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.