22 Şubat 2012 Çarşamba

Diyanet İşleri Başkanlığı ‘Yeterlik Yazılı Sınavı’ başvuru süresi uzatıldı


Diyanet İşleri Başkanlığı ‘Yeterlik Yazılı Sınavı’ başvurularını uzattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyledir:

11.03.2012 tarihinde yapılacak 2012 Yılı Yeterlik Yazılı Sınavı için başvuru ücretini yatırdığı halde e-başvuru sisteminde kaydı yer almayan adaylar için sınav başvuru süresi 23.02.2012 tarihine kadar 2 (iki) gün süre ile uzatılmıştır.

Adayların, “http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2/diyanet_yetmesbil/default.aspx” adresinden “Başvuru İşlemleri” bağlantısını kullanarak kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Başvuru sisteminde kaydı bulunmayan adaylar başvuru ücretini yatırmış olsalar bile sınava giremeyeceklerdir.

Adaylar, başvuru ile ilgili yapacağı işlemleri, “http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2/diyanet_yetmesbil/basvuru_nasil_kayit_edilecek.aspx” adresinden “Başvuru Nasıl Yapacağınızı Resimlerle Öğrenin”bağlantısını kullanarak adım adım öğrenebilirler. Adayların başvurularını yaparken internet tarayıcısı olarak Internet Explorer programını kullanmaları gerekmektedir.

Sınav başvurusunu kesinleştiren adaylar, 01.03.2012 tarihinden itibaren “Sınav Giriş Belgesi”ni “http://www.meb.gov.tr” internet adresinden alacaklardır. Sınav günü, “Sınav Giriş Belgesi” yanında bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Kaynak: D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.