22 Şubat 2012 Çarşamba

Modanın kalbi CEVAHİR AVM’de atacak!

Kategori : Güncel - Etiketler :cevahir avm, hande kazanova, kadir doğulu, zeynep tunuslu - Tarih : 09 Şubat 2012

İstanbul Cevahir AVM, 10-14 Şubat tarihleri arasında modayı ziyaretçileriyle buluşturuyor. 5 gün boyunca çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak Moda Günleri, İstanbullular ile moda dünyasını bir araya getirecek. Ünlü isimlerin renk katacağı Moda Günleri kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü de unutulmadı ve Cevahir’i ziyaret edecek çiftler için de sürprizler hazırlandı.

Etkinliğin ilk günü; Başarılı top model Tülin Şahin Cevahir AVM ziyaretçilerine “Yılın Moda Trendleri”ni anlatırken; Astroloji Uzmanı Hande Kazanova da “Burçlara Göre Eş ve Hediye Seçimi” konusunda ipuçları verecek.

 

11 Şubat’ta ise özellikle genç kitlenin sevdiği başarılı oyuncu Kadir Doğulu ELLE Ayakkabı sponsorluğunda eğlenceli bir etkinlikte ziyaretçilerle beraber olacak. Doğulu, sevgilisine hediye arayışında olanlara yardımcı olacak. ELLE Ayakkabı, Moda Günleri süresince çok ilginç bir aktiviteye daha imza atacak. Sindrella Masalı’nın modern bir uyarlaması yapılacak ve hazırlanan cam ayakkabının ayağına uyacağı ziyaretçiler indirim çeki kazanacak.

 

Etkinliğin üçüncü günü 12 Şubat’ta Cevahir’e gelecekleri ise ilgiyle izleyecekleri saç-makyaj showları bekliyor. Mutlu bir ilişkinin anahtarını arayanlar, Psikolog Ayşe Yanık Knudsen ile 13 Şubat’ta yapılacak söyleşide tüm merak ettiklerini sorabilecek. Kuaförlükte bir klasik haline gelen Mehmet Tatlı, dönemin trendlerine göre belirlediği saç kreasyonlarından örnekler sergileyecek. Kahve tiryakileri ile farklı tatlar yaratmanın sırrını Kahve Dünyası’nın düzenleyeceği “Kahve Yapım Atölyesi”nde keşfedecekler. Kendine has tarzıyla dikkatleri çeken modacı Zeynep Tunuslu da günün modası hakkında detayları katılımcılara aktaracak.

Organizasyonun son günü olan 14 Şubat’ta ise minik mankenlerle gerçekleşecek defilede şapka tasarımları sergilenecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.