22 Şubat 2012 Çarşamba

Katy Perry Teenage Dream Albümünü Taçlandırıyor

Kategori : Müzik - Etiketler :Billboard, Kanye West, Katy Perry, Michael Jackson, Missy Elliott, Teenage Dream: The Complete Confection - Tarih : 09 Şubat 2012

2010 yılında çıkan Teenage Dream albümüyle başarıya doymayan Katy Perry, geçtiğimiz günlerde double-platinum (*) tasdikli albümünü yeniden yayınlayacağını duyurdu ve yeni albüm kapağını hayranlarıyla paylaştı. 27 Mart’da piyasaya sürüleceği belirtilen Teenage Dream: The Complete Confection isimli albümde “California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework”, “E.T.”, “Last Friday Night (T.G.I.F.)” ve “The One That Got Away” gibi hepsi Billboard listelerinde 1 numaraya ulaşmış şarkıların yanı sıra çeşitli sürprizler de yer alacak.

Üç yeni Katy Perry şarkısının bulunduğu albümde daha önce yayınlanmayan Kanye West’li E.T., Missy Elliott eşlikli “Last Friday Night (T.G.I.F.)” ve dinleyicilerin en çok beklediği “The One That Got Away” parçasının akustik versiyonu da mevcut. Ayrıca Perry, 1 numaraya ulaşan 6 parçasıyla, efsanevi şarkıcı Michael Jackson’ın rekorunu kırarak bir başarıya daha imza atmış oldu. Bu 6 şarkının 7 dakikalık çok özel bir remix’i de albümde bulunuyor.

*2,000,000 satış barajını aşan albümlere verilen ünvan.

Yazan: Özgür Özyurt


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.