23 Şubat 2012 Perşembe

“İstanbul Blue Night” 24 Şubat’ta!

Kategori : Güncel - Etiketler :burhan öcal, canan anderson, Cristiane Azem, istanblue, istanbul blue night, pamela - Tarih : 21 Şubat 2012

 

“İstanbul Blue Night”, bir kez daha şehri maviye boyamaya hazırlanıyor.

24 Şubat 2012 Cuma akşamı gerçekleşecek olan İstanbul Blue Night, ikinci senesinde tam 3 merkezde birden gerçekleşecek. Taksim, Ortaköy ve Sultanahmet’te gerçekleşecek etkinliklerde sokak konserlerinden, özel dans gösterilerine, gezici drum ekibinden, çeşitli ışık şovlarına kadar pek çok aktiviteyi bulmak mümkün olacak. Blue Night eğlencesi gecenin devamında ise anlaşmalı etkinlik noktalarında gerçekleşecek programlar ve görsel şovlar ile sabaha kadar devam edecek. Gece boyunca The Marmara, The Marmara Pera, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Tünel Pasajı, Çiçek Pasajı, Boğaz Köprüsü ve Ortaköy’deki The House Hotel mavi ışık gösterilerine sahne olacak.

İstanbul Blue Night’ta neler olacak?

Bundan böyle her yıl Şubat ayında düzenlenecek olan geleneksel “İstanbul Blue Night” etkinliğinin bu seneki programı yine dopdolu:

Taksim’de 3ve Ortaköy’de 1 sahnenin kurulacağı İstanbul Blue Night’da Ortaköy’de Pamela, Odakule’de Canan Anderson, Galatasaray’da Gökçe ve Tünel’de de Burhan Öcal ve perküsyon ekibi sahne alacak. Sultanahmet’te ise gezici drum ekibi sokakları eğlenceyle dolduracak.

Sokaklarda kurulacak sahnelerde performans gösterecek sanatçıların yanı sıra sokaklar mavi renk ile süslenecek, özel dans gösterileri ve çeşitli ışık gösterileri ile İstanbul sokakları festival alanına dönecek. İstanbul Blue Night,  gecenin devamında etkinlik noktalarında yer alacak programlar ve görsel şovlar ile sabaha kadar devam edecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.