22 Şubat 2012 Çarşamba

Trend Alarmı: Magnetic Ojeler

Yazar: Ecenur Yolaçan    Etiketler:  2012 renkleri, Manyetik ojeler, metalik ojeler, Oje trendleri    Tarih:  14.02.2012

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendime koşa koşa edindiğim Golden Rose Magnetic Ojelerden bahsetmek istiyorum bugün sizlere… Öncelikle ojemizi parmağımıza sürüyoruz arkasından kutudan çıkan magneti tırnağımızı değdirmeden mümkün olduğunca yaklaştırıyoruz. Evet desenli tırnaklarımız hazır..(Aşağıda videosunu izleyebilirsiniz)

Tek dezavantajı magnetin tırnağa kolayca değmesi bu da bozulan her oje gibi biraz sinir bozucu oluyor. Ama acemiliğimden kaynaklanıyor sanırım bu durum. Onun dışında ojeler sedefli olduğundan diğer ojelere göre daha hızlı kuruyor ve çok güzel bir görünüm oluyor. Ayrıca magnete oje bulaşsa bile oje temizleyiciyle çıkarılıyor ve magnetin yapısı değişmiyor. Sanırım içinde demir tozu var ki tırnaklardaki deseni verende bu. İster yatay ister çapraz isterseniz de dikey çizgiler oluşturuyorsunuz. Ben sürerken çok eğlendim sizinde beğeneceğinizi umuyorum. Hepinize iyi haftalar:)


Ecenur Yolaçan
Her sabah usanmadan erkenden kalıp saçına maşasını yapan, makyajını eksik etmeyen hayran olduğumuz kadınlar vardır hani. İşte onlardan biriyle birliktesiniz. Göz makyajında usta, cilt bakımında hep titiz, yeni ürün ne çıkmış hep bilen o. Güzellik deyince bundan sonra aklınıza onun adı gelecek. ecenur@kadinimmutluyum.com adresi en iyi bildiğiniz ikinci e-mail adresi olabilir mi? Olur olur, zamanla o da olur :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.