23 Şubat 2012 Perşembe

Gecenin Müttefikleri – Darren Shan


Gecenin Müttefikleri – Darren Shan Kitap Tanıtımı

Vampirler diyarındaki nefes kesici macera tüm hızıyla devam ediyor!

Korku ve vampir edebiyatının çağdaş ustası Darren Shan’ın, ‘Saga’ olarak adlandırdığı on iki kitaplık vampir serisinin sabırsızlıkla beklenen sekizinci kitabı raflardaki yerini alıyor! ..

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan, onlarca farklı dile çevrilen ve 2009 yılında beyazperdeye uyarlanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Ucubeler Sirki adlı kitap serisi, nefes kesen yepyeni bir macerayla kaldığı yerden devam ediyor.

Darren Shan sıradan bir öğrenciydi. Ta ki yakın arkadaşı Steve’le birlikte Ucubeler Sirki’ne gitmek için bilet alana kadar. Sirkte bir vampirle karşılaştıklarında hayatları sonsuza dek değişti. Ve Darren, gecenin çocuğu olarak yeniden doğdu… Serinin ilk altı kitabı, Vampir Prensi’ne dönüşene dek Darren’ın hayatından kesitler sunarken, geriye kalan kitaplar ise bir prens olarak Darren’ın hayatla ve Vampanez Lordu’yla amansız mücadelesini anlatıyor. Serinin bu kitabında Darren Shan, şimdiye dek karşılaştığı tüm zorluklardan daha büyük bir kabusla karşı karşıya kalıyor: Okul!

Gecenin Müttefikleri, Darren Shan’ın on iki kitaptan oluşan efsanevi ‘Saga’ serisindeki üç kitaplık vampir savaşı serüvenin ikinci kitabı.

Zaman her geçen dakika azalıyor. Fakat geçmiş, avcıların peşini bir türlü bırakmıyor! Efsane sonsuza dek yaşayacak! ..

Darren Shan; Çeviren: Arif Cem Ünver
Tudem Yayınları;
İzmir, 2011, 14 x 20 cm, 208 sayfa, Türkçe, Karton Kapak.
ISBN No: 9789944696104

Kaynak: antoloji.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.